Uw huwelijk in de Lambertuskerk

De Lambertuskerk is een prachtige locatie om uw huwelijk te bevestigen, of het nu gaat om een kerkelijk huwelijk, een burgerlijk huwelijk of beide.

Maak voor een huwelijksbevestiging een afspraak om een datum vast te leggen. Wij raden u aan tijdig contact op te nemen om te voorkomen dat de kerk en uw voorganger op de gewenste datum niet meer beschikbaar zijn. De invulling van deze plechtigheid bepaalt u zelf.

Na afloop is deze locatie zeer geschikt om het glas te heffen tijdens uw huwelijksreceptie.

De gemeente Vught heeft de Lambertuskerk ook aangewezen als locatie voor het burgerlijk huwelijk.

Bruiloften, concerten & andere activiteiten:

De contactpersoon voor bruiloften, concerten en andere activiteiten is Gerard Noordijk, telefoon 06-51 050 574, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres

Helvoirtseweg 5
5261 CA Vught

t: 073 657 1373

Redactie en beheer

De redactie van deze website bestaat uit:

- Gerda Scherphof ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
- Jane de Vries ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Website: emma-design

Voor reacties op de inhoud van deze website, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het beheer van deze website valt onder de verantwoordelijkheid van de kerkelijke gemeente, de rechtspersoon is de Protestantse Gemeente te Vught. Het bestuur van de kerkelijke gemeente is de kerkenraad, waarin alle ambtsdragers zitting hebben.