Programma Lambertuspodium 2023

 

Locatie: 

Lambertuskerk, Helvoirtseweg 5, Vught; tenzij anders aangegeven   

 

Aanmelden: 

Twee weken voor een activiteit kun je je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Stuur ons een mailtje en we zetten je op de maillijst. Dan ontvang je altijd op tijd informatie over aanmelden, etc.

 

Agenda 

  


Midzomeravond met Beth en Flo

Beth & Flo, twee klassiek geschoolde pianistes die een brug slaan tussen de concertzaal en het theater. Klassieke muziek op hoog niveau gecombineerd met pakkende teksten, fysiek theater en een flinke dosis humor! Ze waren al eerder met veel succes bij het Lambertuspodium te zien en te horen.

  Beth & Flo

Zij sluiten het seizoen van het Lambertuspodium af met een spetterende performance. De avond, deels in de kerk, deels in de tuin, met een hapje en een drankje.

Beth & Flo, oftewel Elsbet Remijn en Claudette Verhulst, studeerden aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, waar zij beiden hun Masterdiploma klassiek piano behaalden. Het duo valt op door hun frisse energie, eensgezind samenspel en door de verrassende vorm van concerteren die zij de afgelopen jaren ontwikkelden. Dit bracht hen in 2020 tot de Finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival (AKF). De jury omschreef hen als “een veelbelovend cabaretduo dat klassieke muziek knap weet te combineren met prachtige scènes”.

 

 Datum:  vrijdag 23 juni 2023
 Tijd:  20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur
 Locatie:  Lambertuskerk en tuin
 Entree:   € 7.50, incl. koffie/thee
 Aanmelden  bij voorkeur per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 of telefonisch: vanaf 1 juni, tussen 17.30 en 19.30 uur: 06-22547965 

 

 

 

Adres

Helvoirtseweg 5
5261 CA Vught

t: 073 657 1373

Redactie en beheer

De redactie van deze website bestaat uit:

- Gerda Scherphof ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
- Jane de Vries ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Website: emma-design

Voor reacties op de inhoud van deze website, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het beheer van deze website valt onder de verantwoordelijkheid van de kerkelijke gemeente, de rechtspersoon is de Protestantse Gemeente te Vught. Het bestuur van de kerkelijke gemeente is de kerkenraad, waarin alle ambtsdragers zitting hebben.