Inspirerende plek achter de Vughtse toren

afbeelding debat

PROGRAMMA 2020

Locatie: Lambertuskerk, Helvoirtseweg 5, Vught; tenzij anders aangegeven   

 

Bij al onze evenementen zijn de coronoregels van toepassing!

 

vr 18 dec 20.00 uur Eric Alink

  

Avond met Eric Alink

Op vrijdag 18 december staat Eric Alink op het programma van het Lambertuspodium. Wij zijn blij dat we dit jaar alsnog een activiteit kunnen organiseren. We doen dat geheel corona-proof. Bij binnenkomst mag u een kopje koffie/thee meenemen naar de plaats die u aangewezen wordt, in de pauze komen wij langs met een drankje en iets lekkers.

U dient zich van te voren aan te melden, en dat kan per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 073-6566318 (tussen 17.30 en 19.30uur)
En u moet een mondkapje dragen tot u plaatsgenomen hebt.

 

Eric Alink is geboren in Den Bosch, waar hij ook woont en werkt. Hij studeerde Nederlands MO-A en journalistiek. Als freelancer schreef hij voor met name de Volkskrant. Vanaf eind jaren tachtig was hij als redacteur hoofdzakelijk aan culturele initiatieven verbonden. Als zelfstandig journalist en schrijver werkt hij vanaf 1996 voor media, overheden, non-profitorganisaties en ondernemingen.

Eric Alink is journalist, columnist en stadschroniqueur van Den Bosch. Als columnist kent u hem misschien het beste van zijn columns in het Brabants Dagblad. Bovendien was hij twee keer eerder te gast bij het Lambertuspodium.

Daarnaast legt hij zich toe op langdurige journalistieke [onderzoeks]projecten. Zo kreeg hij in 2017 carte blanche om zich twee maanden vrij te bewegen binnen het basisteam Politie Den Bosch. Het resulteerde in zeven achtergrondverhalen die in zomer 2017 in het Brabants Dagblad verschenen. NPO Radio 2 wijdde een reportage aan dit politieproject.

 

Datum:   vrijdag 18 december 2020 
 Tijd:  20.00 uur
 Locatie:   Lambertuskerk
Entree:  â‚¬12,50,-- incl.koffie/thee
 en een consumptie met wat lekkers
Aanmelding via:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  top