Inspirerende plek achter de Vughtse toren

afbeelding gemeente

PUBLICATIES

  

NIEUWSBRIEF

In de Nieuwsbrief leest u over de activiteiten in en rond de Lambertuskerk en over het wel en wee van de Lambertusgemeente. De nieuwsbrief zal eenmaal per twee weken verschijnen.
De meest actuele nieuwsbrief ziet u onder actueel - rechts op elke pagina.

Bijdragen aan de Nieuwsbrief (dat zijn dus het liefst korte mededelingen die betrekking hebben op de actualiteit) zijn van nu aan van harte welkom in de kopij-bus van Nieuwsbrief en Lambertus Magazine samen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De redactie bestaat uit Ds. Udo Doedens en Rose-Anne de Haan.

top 

LAMBERTUS MAGAZINE

Sinds september 2020 heeft onze gemeente een nieuw kerkblad. Het komt in de plaats van Kerkespoor en heet Lambertus Magazine.
Lambertus Magazine, is een blad met achtergronden, interviews en interessante reportages over de Protestantse Gemeente te Vught en alles wat mensen die de gemeente een warm hart toedragen belangrijk vinden.
Lambertus Magazine verschijnt vier keer per jaar in gedrukte vorm. Het blad is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Het meest recente nummer leest u hier: Lambertus Magazine 2021-1 (maart 2021)

Eerdere nummers:

2020-1 (september 2020)

2020-2 (december 2020)

 

De redactie van Lambertus Magazine wordt gevormd door Hester Dekker (hoofdredacteur), Rose-Anne de Haan, Mari-Anne van Oortmerssen en Ella Scherpenisse.

Redactieadres: redactie@lambertuskerkvught.nl

top  

WEBSITE EN FACEBOOK

De Lambertusgemeente heeft een website en een Facebookpagina.

Privacy beleid: de redactie plaatst graag zelf gemaakte of door anderen aangeleverde foto’s. Deze maken website en Facebookpagina aantrekkelijk.

Als redactie willen wij toch ook waken voor de privacy van personen. Het is in de praktijk moeilijk om deelnemers en gasten van tevoren toestemming te vragen om hen in beeld te brengen. Heeft u er bezwaar tegen dat u in beeld wordt gebracht op deze media: laat het ons weten! De redactie zal daar zorgvuldig mee omgaan en erop toe zien dat uw foto dan niet geplaatst wordt. U kunt dat aangeven aan de redactie.

De redactie van de website en de Facebookpagina:
Gerda Scherphof, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jane de Vries, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

top  

Actueel

vr 16 april, 10.00 uur
De Stamtafel

ma 19 april, 14.00 uur
Stilte wandeling

 

Nieuwsbrief 36
d.d. 8 april 2021

 

Lambertus Magazine 2021-1

 


Kloostertocht Cheveto