Inspirerende plek achter de Vughtse toren

afbeelding gemeente

ACTIVITEITEN 

Deze pagina:

Volgende pagina's:

 

AGENDA

 

Alle activiteiten zijn t/m 15 maart 2021 afgelast

 

Onderstaande activiteiten gaan wel door! Deze zijn via livestream mee te beleven of zijn buiten.

 

Datum: Tijd:     Activiteit:
ma 8,15,22,29 maart 14.00 uur Wandelen in de veertig dagen tijd
wo 10 maart    19.30 uur    Lopend vuur voor een humaan migratiebeleid
do 11 maart 20.00 uur Even bijpraten via Zoom
za 3 april  op afspraak  De bloemetjes buiten!
do 15 april   Leesclub

 

DE NIEUWSBRIEF

Aflevering 33 is op 4 maart verschenen.

De Nieuwsbrief wordt gestuurd naar al onze meelevende leden en belangstellenden van wie het email adres bekend is.

Wilt u deze nieuwsbrief ook ontvangen of heeft u vragen? Stuur een mail naar Rose-Anne de Haan, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een papieren Nieuwsbrief kunt u aanvragen bij ds. Udo Doedens, Vughterhage 68, 5263 BR Vught (073-7859066)   

top  

LIVESTREAM

Alle livestreams zijn hier te vinden.

Om de livestream op de televisie te kunnen bekijken, volgt u deze instructies.

 

 

LOPEND VUUR VOOR EEN HUMAAN MIGRATIEBELEID

We zien de beelden van de brand in het vluchtelingen kamp in Moria nog voor ons, ook de gammele overvolle bootjes en kampen. Daarom vinden er vanaf 1 maart tot 17 maart in heel Nederland waken plaats en fiets of wandeltochten om hier aandacht aan te besteden.

Doelstelling van de organisatie, migreat.org, is het bewerkstelligen van een humaan migratiebeleid. Op 17 maart wil men eindigen in Den Haag met een boodschap aan de politieke partijen.
Op 10 maart organiseert Henriëtte Rosema van de Laak een korte wake en aansluitend een fietstocht naar Den Bosch. 
We komen bijeen en steken kaarsen aan.
Vanaf 17.45 fietsen we naar de Markt in Den Bosch om het vuur door te geven aan de volgende coördinator. Er kunnen maximaal 8 personen deelnemen, er kunnen zich nog 4 personen aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mondmaskers verplicht en anderhalve meter afstand.

Datum: 10 maart   
Tijd: 17.30 uur 
17.45 uur     
Start wake
aansluitend fietstocht 
Locatie:   achtertuin Lambertuskerk
Aanmelden:    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

EVEN BIJPRATEN VIA ZOOM

Hoe gaat het met u en hoe gaat het met zoveel andere gemeenteleden die u misschien al een jaar niet heeft gezien?
We nodigen zoveel mogelijk Lambertianen uit om op donderdag 11 maart vanaf 20.00 uur online te komen voor een virtueel kopje koffie of thee en een moment van bijpraten.
Meld u aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u ontvangt een Zoom-uitnodiging.

 

DE BLOEMETJES BUITEN!

Doet u mee om op Paaszaterdag de bloemetjes buiten te zetten?  De Kerkenraad heeft bedacht om op Paaszaterdag (3 april) op het Kerkplein voor de Lambertuskerk “de bloemetjes buiten te zetten.”Na het uitkomen van de volgende Nieuwsbrief kunt u grote potten violen voor 5 euro maar ook kleine potjes voor 0,50 euro per stuk bestellen. En het is de bedoeling dat u uw bestelling op een af te spreken tijd dan komt ophalen. Zoals het er nu naar uitziet hebben we dan ook Paastulband in de aanbieding. Daar leest u in de volgende nieuwsbrief ook over. Dus hou de Nieuwsbrief in de gaten en wacht met de aankoop van Violen tot Paaszaterdag.

We zullen zorgen dat er een bekertje koffie is voor de ophalers van de bestellingen zodat we elkaar toch weer even kunnen ontmoeten. De extra inkomsten van de verkoping komen ten goede aan de kas van de Lambertuskerk. Dus het mes snijdt aan twee kanten.

Willem Westerwoudt, ouderling pastoraat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  top

LEESCLUB

Met een paar gemeenteleden samen een boek lezen en daar een uurtje over praten. We hebben onze eerste bijeenkomst net achter de rug. Uiteraard verliep die bijeenkomst via de computer. Wilt u meedoen? Onze volgende afspraak is op donderdag 15 april. Van tevoren lezen we


De ketter van Carthago van Frans Willem Verbaas (zie de leestip in Nieuwsbrief 29). Als u zich aanmeldt bij ds. Doedens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. krijgt u t.z.t. een uitnodiging voor een digitale bijeenkomst via Zoom. U hoeft zelf geen Zoom te installeren.
Heeft u net een prachtig boek gelezen en wilt u het anderen aanraden? Ook dan bent u van harte welkom om met de Leesclub mee te doen.

Aanmelden: Meld u aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Boeken kunt u gemakkelijk bestellen bij De Drukkerij in Middelburg of bij Adr. Heinen in Den Bosch. 

 top

CORONAMAATREGELEN 

De kerkenraad heeft, met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM, een gebruiksplan opgesteld voor het kerkgebouw. Klik hier voor alle informatie die van belang is om uw en onze gezondheid zo goed mogelijk te waarborgen.

Op dit moment worden er geen bijeenkomsten en geen kerkdiensten in de kerk gehouden.

 top

 

Actueel

Nieuwsbrief 33 d.d. 4 maart 2021

 

Lambertus Magazine nr 2

 


Kloostertocht Cheveto